0597 432 574
documentsolutions@interoffice.nl

Heeft u een vraag?

Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u graag in contact komen met ons? Vul dan hier uw gegevens in en uw vraag en wij nemen spoedig contact met u op. 

Referenties

Onze ervaringen met Elvy factuurverwerking zijn zeer positief. De verwerking ten opzichte van de scanservice die we hiervoor gebruikten is erg snel. Het programma is snel te leren en zeer gebruikersvriendelijk. Wij gebruiken Elvy nu voor beide boekhoudpakketten (Exact Online en Snelstart). En zeker niet onbelangrijk: de kosten zijn niet zoals hiervoor per scan maar een vast bedrag per maand (afhankelijk van het aantal gebruikers) ongeacht het aantal scans. Aangezien wij veel facturen scannen bij de administraties die wij voor klanten bijhouden is dit zeker een groot voordeel. Wij zijn goed geadviseerd oor Interoffice Document Solutions en zullen zowel Elvy als Interoffice Document Solutions zeker aanbevelen.

 

Renate Paans

Renate Paans Accountancy

 

 

 

 

 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Interoffice staat voor mij voor klantvriendelijk, betrokken bij de klant, betrouwbaar en korte lijnen. Als er zich een probleem voordoet, zijn zij goed telefonisch te bereiken, reageren snel op een vraag of klacht en zorgen zij dat je met de juiste mensen (o.a. Canon)  in contact komen.

Ook zorgen zij voor een goede nazorg en informeren geregeld of er nog problemen of verzoeken zijn.

Daarnaast zorgen zij ook altijd dat er een goede kostenanalyse wordt gemaakt en zij maken zich sterk voor een goede prijsstelling voor ons als klant.

 

Willeke Castenmiller

Facilitair Manager, Hoofd ICT
De Haan Advocaten en Notarissen  

 

 

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vanaf het moment van offerteaanvraag voor onze printer zijn we door Danique op een deskundige en zeer plezierige manier benaderd.

We hebben gemerkt dat dit contact niet stopt na levering en dat ze met regelmaat contact onderhoud.

Al met al kunnen we enkel zeggen dat we zeer tevreden zijn!

 

Hilleke de Jonge-Buwalda

Phi Professioneel Beheer


 

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Neem contact met ons op