0597 432 574
documentsolutions@interoffice.nl

Heeft u een vraag?

Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u graag in contact komen met ons? Vul dan hier uw gegevens in en uw vraag en wij nemen spoedig contact met u op. 

Multifunctionele Printers

Voor het managen van een bedrijf is een efficiënte en veilige productie van documenten vereist. Voor een hogere productiviteit en soepelere workflow, biedt Interoffice Document Solutions een serie gebruiksvriendelijke Multifunctionele Printers (MFP's) aan.

De multifunctionele printers zijn niet alleen energie-efficiënt voor het verlagen van de verbruikskosten, maar zijn ook verder uit te breiden om aan de groeiende behoeften te kunnen voldoen. 

Wij kijken graag samen met u naar een oplossing die aansluit bij uw behoeften en wensen.

Productie printsystemen

Interoffice Document Solutions heeft een groot portfolio van grootformaat printers, plotters en afwerkingsapparatuur. Deze snelle kleuren- en zwart-wit machines zijn geschikt voor Centrale Reproafdelingen, grafische omgevingen en productieomgevingen. De printers zijn betrouwbaar, duurzaam en energie-efficiënt, terwijl ze beschikken over een grote printcapaciteit met een uitgebreide keuze aan afwerkingsopties.

 

Printkosten beheer

Bedrijven staan steeds meer onder druk om nóg meer waarde uit hun bedrijfsmiddelen te halen door taken sneller en efficiënter uit te voeren. 

U kunt de kosten echter alleen beheersen, als u deze ook kunt meten.

Software voor printkosten helpen u op proactieve wijze uw print- en kopieertaken te monitoren en beheren.

Zo kunt u kosten bijhouden en herleiden, ongeautoriseerd gebruik en verspilling verminderen en tijd en middelen besparen.

Wij kijken graag samen met u naar een oplossing die aansluit bij uw behoeften en wensen.

Print Management

Multifunctionele machines vragen continu uw aandacht als we kijken naar de bevoorrading van toners of storingen.

Dit heeft veel invloed op de productiviteit van vele werknemers.

Print Management Software is ontworpen om het beheer van uw multifunctionele printers te vereenvoudigen, waardoor uw werk gemakkelijker wordt en de beheerskosten worden verlaagd.

Wij kijken graag samen met u naar een oplossing die aansluit bij uw behoeften en wensen.

Follow Me printen

Met de software Follow Me printen kunnen gebruikers een afdruktaak starten zonder een printer te selecteren.

Vervolgens kunnen de printopdrachten worden opgehaald bij iedere willekeurige multifunctionele printer die zich in het netwerk bevindt na identificatie bij de apparatuur met de gebruikerspas of een pincode.

Deze software is uitermate geschikt voor medewerkers die in aanraking komen met vertrouwelijke documenten die vallen onder wetgeving en regels voor privacy.

Mobiel printen

Met mobiel printen kunnen medewerkers en bezoekers beveiligd printen met hun smartphone, laptop of tablet. Dit kan vanaf elke plek, zelfs zónder aangesloten te zijn op het bedrijfsnetwerk. Vervolgens kunt u uw printopdracht ophalen bij iedere willekeurige printer.

Aspecten van mobiel printen zijn dat printrechten per gebruiker kunnen worden toegewezen, medewerkers kunnen efficiënter werken en hebben meer gebruikersgemak.

Interoffice Document Solutions voert een Multi-brand beleid met de volgende partners: